Térnyerő ötletek 1.
2015. március 04. írta: OhMyMom

Térnyerő ötletek 1.

Kisméretű szobákban (egyéb helyiségekben) hatalmas fejtörést okozhat, hogyan nyerjünk még egy kis (pakolós) helyet magunknak, akármilyen funkciót szánunk is neki. Néha elég 1-2 inspiratív kép ahhoz, hogy a látszólag dugig pakolt lakásunkba/házunkba, ahol már egy gombostűt nem lehet leejteni, akár egy elefántot is kényelmesen elhelyezzünk.

Üres, szűk falfelületre tegyél egy szűk polcot, nemcsak rá pakolhatsz, alatta is azonnal keletkezik egy olyan tér, amit gondos rendszerezéssel ízlésesen ki tudsz használni, vagy alá dobsz két nagy kosarat/mutatós dobozt, és elsüllyesztesz benne mindenfélét, ami nem mutiba készült.

norveg_otthon_hangulat-426x640.jpg

Tortatál/süteménykínáló a fésülködő asztalon (oh, boldogok a nők,akiknek van) lévő hely megnövelésére:

1.jpg

Azok a hülye falbeugrók is beépíthetők/bepolcozhatók ám:

bodiefoublogspot.jpg

sara_gilbane_kitchen_detail.jpg


A szűk, hosszúkás szoba a lakásvásárlók rémálma. Faltól falig könyvespolcot bele, jó lesz könyvtárnak! ( Majd a wc-n ülve reggelizünk, a mosogatóban meg borotválkozunk,de a könyveknek lesz helye...)

fb_20150223_18_58_30_saved_picture.jpg

Könyvespolcot nem csak a falhoz lehet állítani, térelválasztónak is kitűnő,illetve holtterek hasznosítására

terelvalaszto12-224x300.jpg


Azok a helyek a konyhában, ahova eddig nem tettél semmit:

but_konyha_02.jpg

A tetőtér utált szegleteinek is lehet funkciót adni:

fb_20150228_11_53_08_saved_picture.jpg


Az ágy vége nem való semmire, tegyél oda valamit. Keresőszók olx-re/vaterára/jófogásra: szekrényke, polc, pad, kisszekrény:

fb_20150218_12_55_42_saved_picture_1.jpg

Az ablak alatt soha nincs semmi a hálókban,pedig lehetne. :)

h_l_szobai_tletek_3.jpg

 Amikor az egész házból összesen 2 m2 jut a "dolgozószoba" kialakítására, neked meg van erre a helymennyiségre 45 000 oldalnyi jegyzeted, nyomtatód, laptopod, íróasztalod, és klausztrofóbiád. Ismerős? Valahol az ablak közvetlen közelében stoppold le azt a 2 m2-t, építkezz az asztal fölé, ameddig bírsz:

schaferapt-edited-4-200x300.jpg

Ha a klausztrofóbiád eluralkodik rajtad, akkor válaszd a stílusos, levegősebb megoldást, ennek megteremtése érdekében dobd ki a jegyzeteid 40 %-át. :) A fele úgyis használhatatlan. Legalább.

skandihome_dolgozo-457x640.jpg

Folytatás ITT olvasható!

süti beállítások módosítása