Ülőpárnát/puffot a gyerekszobába! De honnan?
2015. március 29. írta: OhMyMom

Ülőpárnát/puffot a gyerekszobába! De honnan?

Bardócz Évánál láttam meg ezt az ülőpárnát 2-3 hete, és azonnal riasztottam is anyát, hogy elő a varrógéppel, ilyen Annácska majdani gyerekszobájába is feltétlenül kelleni fog:

fb_20150319_12_27_30_saved_picture.jpg

Én a varrógéphez antitalentum vagyok, de anya olyan ügyesen használja,és ráadásul horgolt csodákat is képes alkotni, hogy ez a nagyifeladat neki teljesen testhezálló.

Szóval én és a varrógép külön utakon járunk, de nagyon sokan lehetnek még hasonlóan, úgyhogy már rég akartam összeszedegetni helyeket, ahonnan be lehet ilyesmi ülőpárnákat szerezni, hátha nem minden nagymama oldja meg otthon az ilyen helyzeteket.
elmueblereform3.jpg

Ma kinn voltunk Szegeden a Rongy udvarban hónapról hónapra megszervezett Bödön piacon, és rögtön két klassz standot is találtunk, ahol gyönyörű kézműves termékek közt ülőpárnákat is árulnak. Mindkettő termékei megtalálhatók neten is.

Az egyik a Bíborbolt , s ha jól emlékszem, a képeken látható párnák darabja 3200 Ft volt, ami valljuk  be, kézműves igényes termékek esetében nem egy egetverő összeg.
wp_001568.jpg
wp_001567.jpg

A másik pedig a Puppa Crochet (így találjátok meg a facebookprofilját, meg úgy, hogy Ibolya horgolmányai) standja volt, ahol szintén csodás modern stílusos puffok, lábtartók voltak kipakolva sok egyéb közt.

Érdemes körbenézni a Bíborboltban és a Puppa Crochet-nál is, és persze a Bödön piacon, ahol apa és anya kóstolgathatja a házi készítésű zakuszkát, míg a kölkök tátott szájjal bámulják a pónikat, nyuszikat vagy kézművesfoglalkozáson készítenek olyan dolgokat, amik a legkevésbé se szépek, de az anyaszív úgy ellágyul tőlük, hogy alig várja, hogy hazaérve letépje a falról a Klimt-utánzat vászonképet és a helyére aggassa a vízfestékes krumplinyomdás műanyagtányérra ragasztott izét, amit az ő szemefénye csinált (teljesen egyedül!!).
14-heinshome_nl-2_resize.jpg
haboo-kotott-puff-classhome_hu-oszi.jpg
Szuper horgolt és kötött puffokra, puffhuzatokra, ülőpárnákra találhatsz a meska.hu-n is.
süti beállítások módosítása