Olvasósarkok, szevasztok!
2015. február 11. írta: OhMyMom

Olvasósarkok, szevasztok!

Lássuk csak, egy jó kis olvasósarokhoz kell egy nagyon-nagyon kényelmes fotel valami hívogató kárpittal bevonva, de nem olyan régi fajta dörzsissel, ami nyáron a forróságtól izzadó combokat összecsípi, ha ráül az ember.

Fotelen kívül megfelelő világítás, stílusban passzoló, persze, a fotelhez, esetleg egy kis asztalka (görgős zsúrkocsi a rágcsának és a teának, hogy jó sablonosak legyünk, meg a habos kakaónak, amit az ember a Reading is sexy feliratos bögréjéből szürcsölget...) Nem hátrányos egy lábtartó, ha nem akarunk gubbasztani kezünket lábunkat a fotelbe hajtogatva, hanem inkább tápászkodósak vagyunk. Nem árt egy pihepuha szőnyeg, amire le lehet kucorodni a méregdrága fotel elé, amit DIREKT azért vettünk, hogy BENNE olvassunk.

Néhány inspiratív kép:

untitled.jpg

fb_20150126_12_18_04_saved_picture.jpg

olv1.jpeg

olv2.jpg

olv3.jpeg

És persze egy kis loft:

olv4.jpg

olv6.jpg

 

Mennyibe kerülnek az ilyen jó kis kényelmesnek tűnő szép fotelek?

Kika, 165.900 Ft...aúcs...

fo1.jpeg

Imolart.hu 64.900 Ft...aúcs..

fot3.jpg

Stools.hu 640 euró... ajjaj...

fot4.jpg

 

Ebből szegedi olx lesz és kárpitozás. Nézzük csak, miből élünk. Ha most kéne venni:

6000 Ft

fot7.jpg

15000 Ft

fot8.jpg

A 6000 Ft-osnak kellene egy pofás kárpit és egy szuper párna mellé, de ez az utolsó még így magában se rossz, mondjuk egy mustársárga extrapuha díszpárnával, esetleg henger alakúval...

 

((Most mondja a Zoli meg a Délmagyar.hu, hogy a BTK-n szatír garázdálkodik. Mikor én még odajártam, akkor ilyenek nem voltak. :D))

süti beállítások módosítása