Lapszemle: Otthon 2015. április (575 Ft)
2015. március 25. írta: OhMyMom

Lapszemle: Otthon 2015. április (575 Ft)

wp_006731.jpg


Vegyétek meg az Otthon magazin új számát, nagyon sok jó, elleshető, és kreatívan olcsón megvalósítható ötlet van benne. Megvettem, beültem vele a kimenős időmben egy Lipóti kávézóba (ez az én fétisem, imádom a Lipótikat), és gyorsan átlapoztam, amíg tartott a lattém. Kedvcsinálónak itt van néhány kép.

wp_006726.jpg


Régi könyvek a tapétán. Pont ez a tapéta nyilván megvásárolhatatlan árú, viszont az ötlet nagyszerű. Dolgozóba, nappaliba,könyvtárszobába, a gyerek tanulós sarkának feldobására. Hatalmas képkeretben is el tudnék képzelni hasonló válogatásokat, esetleg montázsokat, egy jó alapos bevásárlás kell antik könyvekből, és gyakorlatilag neki is állhatsz elkészíteni,amit itt látsz. Ugye mindenki tudja, hogy az Antikvarium.hu erre kiváló lehetőség. Míg nem született meg a babám, hetente jártam áttúrni az 50 % árengedményes polcot Szegeden a Tisza L. körúti boltjukba.

Aztán itt van az üres hely kitöltésére egy nagyszerű, pofonegyszerű ötlet: ne falra akassz képet, tedd festőállványra: Olx-en kell nézelődni, és amikor adódik, bevásárolni olcsó állványból.

wp_006725.jpg

Itt a festőhengerek új lehetőségeire hívják fel a figyelmet.Jó lesz körbenézni  a decorlabor.hu-n, a dekortapéták,tapétacsíkok ideje nagyon lejárt.

wp_006729.jpg

A Jó vétel rovatban csodás és megfizethető ikea csillárt hoznak. A csillár részletes leírása itt: http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/90211263/

Már csorog is a nyálam...

wp_006727.jpg

Végül még egy kép, gyerekes házakba a folyosón/előszobában így is nézhetnek ki az akasztók:

wp_006728.jpg


Ismétlem, érdemes megvenni az áprilisi számot. :)

süti beállítások módosítása