Háztűznézőben 4.
2015. április 01. írta: OhMyMom

Háztűznézőben 4.

petof.png

Újabb lehangoló háznézés, aminek az egyetlen tapasztalata az volt, hogy az ingatlanosok vágják, hogy senki se akar ezen a világon ikerházba költözni, ezért ezt az apró információt kifelejtik a hirdetésből időnként.

Letörtünk, mint a bili füle, ugyanis kiderült, hogy a házra szánható pénzből a jófej államunknak sokkal többet kell valószínűleg leadóznunk, mint, amire számíthatunk (épüljetek stadionok, szaporodjatok arany wc-kefék!), így szépen láttuk, hogy elúszik a szemünk elől és a semmibe vész a kedvenc M. utcai házunk. Ebből kapkodás lett, szóval minden előzetes kérdezősködés nélkül mentünk Petőfitelepre házat nézni.

A hirdetés szerinti magánház valójában ikerház. A 4 szoba 2 szoba + előszoba. A veteményeskert egy az udvar közepén elhelyezkedő vagy 50 m2-es garázs által kitakart földsávocska. A fürdő 2 m2, a wc-n ülve zuhanyzol. A nyári konyha a kazánház. Több is van még, de felesleges folytatni. Kicsit toporogtunk a világoslila hajú nénivel az udvarban, az ingatlanos lökte a dumát, hogy "így meg úgy mennyi ember kíváncsi erre a házra, meg mennyire jól el van szeparálva a szomszédtól annak ellenére, hogy ikerház, és minden mérőóra külön van, egyedül a kábel tv előfizetését fizetik közösen, ami így tök gazdaságos ha-ha-ha."

Hm.

Azóta képbe jött még egy szentmihályi ház, amit kihúztunk az ingatlankeresés legelején, de akkor még nem tudtuk, hogy mik az igazi nagy bajok egy házzal. Szóval újra felértékelődött a szemünkben mint az M. utcai ház reális riválisa, amire futná a pénzünkből, el is akartunk menni megnézni, nagyon nagy reményeket fűztünk hozzá. Kiderült, hogy nem megtekinthető, ugyanis már nem eladó.

süti beállítások módosítása